Etelä-Pohjanmaan Diabetes

Tapahtumakalenteri

Lataa… Lataa…

Kuvagalleria

Paikallinen kurssitarjonta

Kelan kustantamat diabeteskurssit Coronarialla

Kurssit ovat asiakkaalle maksuttomia. Kurssit järjestetään rauhallisissa hotelli- ja kylpyläympäristöissä eri puolilla Suomea. KELA- kuntoutusta varten laaditusta B-lausunnosta ei saa periä maksua. 

Lasten kurssi, tyypin 1 diabetes

Kurssi on tarkoitettu 1-12-vuotiaalle diabetesta sairastavalle lapselle ja hänen perheelleen. Kurssin kustantaa Kela ja se järjestetään Kuopion kylpylähotelli Rauhalahdessa. Kurssiin sisältyy majoitus ja ruokailut.

 

TUTUSTU KURSSIIN: https://www.coronaria.fi/kelan-kuntoutukset-ja-valmennukset/tyypin-1-diabetesta-sairastavan-lapsen-sopeutumisvalmennuskurssi/

 

 

Nuorten kurssi, tyypin 1 diabetes

Kurssi on tarkoitettu 13-20-vuotiaalle diabetesta sairastavalle nuorelle. Kurssin kustantaa Kela ja sitä järjestetään Kuopion kylpylähotelli Rauhalahdessa. Kurssiin sisältyy majoitus ja ruokailut.

 

TUTUSTU KURSSIIN: https://www.coronaria.fi/kelan-kuntoutukset-ja-valmennukset/tyypin-1-diabetesta-sairastavan-nuoren-sopeutumisvalmennuskurssi/

 

 

Aikuisten kurssi, tyypin 1 diabetes

Kurssi on tarkoitettu yli 20-vuotiaalle tyypin 1 diabetesta sairastavalle aikuiselle. Kurssin kustantaa Kela ja sitä järjestetään kylpylähotelli Kuusamon Tropiikissa. Kurssiin sisältyy majoitus ja ruokailut.

 

TUTUSTU KURSSIIN: https://www.coronaria.fi/kelan-kuntoutukset-ja-valmennukset/tyypin-1-diabetesta-sairastavan-aikuisen-sopeutumisvalmennuskurssi/

 

 

Aikuisten kurssi, MBO ja tyypin 2 diabetes

Kurssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaalle metabolista oireyhtymää ja tyypin 2 diabetesta sairastavalle aikuiselle. Kurssin kustantaa Kela ja sitä järjestetään kylpylähotelli Kuusamon Tropiikissa. Kurssiin sisältyy majoitus ja ruokailut.

 

TUTUSTU KURSSIIN: https://www.coronaria.fi/kelan-kuntoutukset-ja-valmennukset/metabolista-oireyhtymaa-ja-tyypin-2-diabetesta-sairastavan-aikuisen-sopeutumisvalmennuskurssi/

 

 

Aikuisten kurssi, Muutoksen Voima (Tyypin 1 tai 2 diabetes, uniapnea)

Kurssi on tarkoitettu 18-68-vuotiaalle tyypin 1 tai 2 diabetesta tai uniapneaa sairastavalle aikuiselle. Kurssin kustantaa Kela ja sitä järjestetään kylpylähotelli Kuusamon Tropiikissa sekä Turun Caribiassa. Kurssiin sisältyy majoitus ja ruokailut.

 

TUTUSTU KURSSIIN: https://www.coronaria.fi/kelan-kuntoutukset-ja-valmennukset/muutoksen-voima-kuntoutuskurssi/

Härmän kuntoutus ja kylpylä tarjoaa:

https://screen.harmankuntoutus.fi/kaikki-kurssit/

Tällä hetkellä Härmän kuntoutus ja kylpylä tarjoaa sopeutumisvalmennuskurssia yli 20-vuotiaille diabeetikoille.

Suomenkielisiä MBO & tyypin 2 diabetes-kursseja löytyy muualta Suomesta, lisätietoa löytyy Kelan sivuilta.

Hakea kannattaa hyvissä ajoin!

Scroll to Top